×

Change Language

FI
×
×
Uudista kotisi ilmettä

Kodin remontit

Tutustu myynnissä oleviin kodin remontoinnin palveluihimme

Laadukas kodin remontointi monipuolisiin tarpeisiin

Omakoti-, rivi- ja paritalojen rakentamisen ja myynnin lisäksi meiltä löytyy palveluita myös teille, jotka asutte jo unelmakodissanne, mutta joka kuitenkin kaipaisi pientä raikastusta: uusia pintoja tai keittiön tai kylpyhuoneen remontointia. Toteutamme pintaremontteja pieneksi ilmeen piristämiseksi jokaiseen omistusasuntoon. Valitset vain mistä aloitetaan, tässä esimerkit palveluistamme:

  • seinäpintojen maalaus tai tapetointi
  • katon panelointi tai parketti-, laminaatti- tai laattalattian asennus
  • Keittiöremontti tai uusien keittiökalusteiden asennus
  • Kylpy- tai kodinhoitohuoneen remontit sekä saunan remontointi

Laadukas kodin remontti syntyy ammattitaidolla ja hyvällä yhteistyöllä, joita vaalimme jokaisessa toteutuksessamme. Remontoidut tilat ja pinnat tekevät asumisesta omassa kullan kalliissa kodissa entistä paremman. 

Kodin pohjapiirrustus

Kodin pintaremontit

Kodin pintojen pienikin uudistaminen voi tehdä ihmeitä kodin yleisilmeelle. Toteutamme monipuoliset pintaremontit kotiisi, kuten:

  • seinäpintojen maalaus ja tapetointi
  • lattioiden asennus
  • katon panelointi

Keittiöremontit

Keittiö on kodin sydän ja paikka, jossa vietetään paljon aikaa yhdessä perheen kesken. Tarvitsetko apua uusien laadukkaiden keittiökalusteidesi asentamiseen, keittiön uuden ilmeen suunnitteluun tai itse remonttiin? Me autamme!

Kylpyhuoneremontit

Saunan, kylpy- tai kodinhoitohuoneen remontointi parantaa kodin asumismukavuutta tai tarvittaessa myös jälleenmyyntiarvoa. Me teemme sen toteuttamisesta helppoa ja toteutamme remontin puolestasi toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä